• Van week 29 tot en met 34 is het zomervakantie De vakantie staat vol met allerlei leuke activiteiten. 

  Week 29 - Ponykamp

  Week 30 - Verhuur 18+

  Week 31 - Buitenritten, lessen en verhuur 18+

  Week 32 - Buitenritten, lessen en verhuur 18+

  Week 33 - Reguliere lessen en ponyvakantieweek

  Week 34 - Reguliere lessen en ponyvakantieweek

  In week 31 en 32 zijn er buitenritten. In deze periode zijn er géén reguliere lessen maar organiseren we extra activiteiten voor diegene die niet op vakantie gaan en toch lekker willen doorrijden in de vakantie.

  Hieronder kun je je opgeven voor één of meerdere lessen/activiteiten. Mocht je niet helemaal zeker zijn van je niveau vraag dan even bij je instructie.

  Als je lekker veel wil rijden kun je opgeven voor meerdere onderdelen!

 • Drie weken je 'eigen' paard of pony? In week 30, 31 en 32 kun je door de week in de avonduren en in het weekend in de ochtend een paard of pony huren. Dit betekend dat je de hele week vrij mag rijden op het door jouw gekozen paard of pony. Je hebt dan hetzelfde paard of pony voor 3 weken. In principe is het huren voor personen ouder dan 18 jaar. Er zijn uitzonderingen, denk hierbij aan ouder/kind. De kosten zijn € 250 voor 3 weken.  Niet alle paarden en pony's kunnen gehuurd worden. (Start is op zondag 21 juli, laatste dag is op 10 augustus )

  Voorwaarden huren vakantie

 • Verstuur

 • Privéles vakantieaanbieding

  De vakantie is ook uitermate geschikt om in een privéles te boeken. Een privéles is in de zomervakantie slechts € 27,50! Privélessen kunnen op elke gewenst moment in overleg geboekt worden.

  Wil je in contact komen om een privéles(sen) te boeken vul dan hieronder het formulier in.

 • Verstuur

 • Buitenritten

  In week 31 en 32 zijn er buitenritten waar je je voor kan opgeven. De buitenritten van een uur zijn ruiters vanaf D1 niveau. De buitenritten van ong. twee uur zijn voor ruiters vanaf D3 niveau. De ritten zijn in de ochtend of begin middag.