• Van week 28 tot en met 33 in 2021 is het zomervakantie! De vakantie staat vol met allerlei leuke activiteiten.  Kijk in je online portaal voor de beschikbare lessen en buitenritten!

  In week 28 tot en met 31 zijn er geen reguliere lessen.

  Week 28 - Ponykamp en buitenritten.

  Week 29 - Ponykamp en buitenritten.

  Week 30 - Buitenritten en verhuur.

  Week 31 - Ponyvakantieweek, verhuur en buitenritten.

  Week 32 - Reguliere lessen en Pony Special.

  Week 33 - Reguliere lessen en ponyvakantieweek.

  Hieronder kun je je opgeven voor één of meerdere lessen/activiteiten. Mocht je niet helemaal zeker zijn van je niveau vraag dan even bij je instructie.

  Als je lekker veel wil rijden kun je opgeven voor meerdere onderdelen!

 • Twee weken je 'eigen' paard of pony? In week 30 en 31 kun je door de week in de avonduren en in het weekend in de ochtend een paard of pony huren. Dit betekend dat je de hele week vrij mag rijden op het door jouw gekozen paard of pony. Je hebt dan hetzelfde paard of pony voor 2 weken. In principe is het huren voor ruiters die D5/D6 of hoger rijden. Er zijn uitzonderingen, denk hierbij aan ouder/kind. De kosten zijn € 185,00 voor 2 weken. Niet alle paarden en pony's kunnen gehuurd worden. (Start is op zondag 25 juli, laatste dag is op 7 augustus )

  Voorwaarden huren vakantie

 • Privéles vakantieaanbieding

  De vakantie is ook uitermate geschikt om in een privéles te boeken. Een privéles is in de zomervakantie slechts € 27,50! Privélessen kunnen op verschillende momenten in overleg geboekt worden.

  Wil je in contact komen om een privéles(sen) te boeken vul dan hieronder het formulier in.

 • Buitenritten

  In week 28 t/m 31 zijn er buitenritten waar je je voor kan opgeven. De buitenritten zijn voor ruiters vanaf D1 niveau.