• Van week 28 tot en met 33 in 2020 is het zomervakantie! De vakantie staat vol met allerlei leuke activiteiten.  Kijk in je online portaal voor de beschikbare lessen en buitenritten!

  Week 28 - Ponykamp

  Week 29 - Buitenritten, lessen en verhuur

  Week 30 - Buitenritten, lessen en verhuur

  Week 31 - Buitenritten, ponyvakantieweek en verhuur

  Week 32 - Reguliere lessen en Pony Special

  Week 33 - Reguliere lessen en ponyvakantieweek

  In week 29, 30 en 31 zijn er verschillende buitenritten. In deze periode zijn er géén reguliere lessen maar organiseren we extra activiteiten voor diegene die niet op vakantie gaan en toch lekker willen doorrijden in de vakantie.

  Hieronder kun je je opgeven voor één of meerdere lessen/activiteiten. Mocht je niet helemaal zeker zijn van je niveau vraag dan even bij je instructie.

  Als je lekker veel wil rijden kun je opgeven voor meerdere onderdelen!

 • Drie weken je 'eigen' paard of pony? In week 29, 30 en 31 kun je door de week in de avonduren en in het weekend in de ochtend een paard of pony huren. Dit betekend dat je de hele week vrij mag rijden op het door jouw gekozen paard of pony. Je hebt dan hetzelfde paard of pony voor 3 weken. In principe is het huren voor ruiters die D5/D6 of hoger rijden. Er zijn uitzonderingen, denk hierbij aan ouder/kind. De kosten zijn € 250 voor 3 weken. Niet alle paarden en pony's kunnen gehuurd worden. (Start is op zondag 12 juli, laatste dag is op 2 augustus )

  Voorwaarden huren vakantie

 • Privéles vakantieaanbieding

  De vakantie is ook uitermate geschikt om in een privéles te boeken. Een privéles is in de zomervakantie slechts € 27,50! Privélessen kunnen op verschillende momenten in overleg geboekt worden.

  Wil je in contact komen om een privéles(sen) te boeken vul dan hieronder het formulier in.

 • Buitenritten

  In week 30 en 31 zijn er buitenritten waar je je voor kan opgeven. De buitenritten zijn voor ruiters vanaf D1 niveau.