• LET OP:

  Er worden door de Coronacrisis punten gemist in jullie boekje omdat de wedstrijden niet door konden gaan. Op 14 en 28 juni gaan we daarom dressuurproeven rijden voor de (promotie)punten. Er is dus geen ranking en prijsuitreiking. Uiteraard zal er een officiële jury aanwezig zijn die je beoordeeld. Zo hoef je niet achter te lopen met de punten! Op 14 juni is er plek voor D1 tot en met D4 en op 28 juni D5 tot en met D11.

  Helaas loopt zo'n dag wel iets anders dan wat jullie gewend zijn. Er is geen prijsuitreiking dus je kan na je proef vrijwel direct je protocol en boekje meenemen en naar huis. Er mag maximaal één begeleider mee per deelnemer. Extra familie kan dus deze keer niet meekomen. Misschien leuk om het dan te filmen voor de thuisblijvers.

  De opgave van maart kan hier helaas niet overgenomen worden omdat we niet weten of iedereen in deze vorm wil rijden. Je moet je dus weer opnieuw opgeven! Dit kan onderaan de pagina.

   Na de zomervakantie hopen we weer wedstrijden te kunnen organiseren zoals we altijd deden!

   

   

  Proeven
  Er worden proeven van de Manege en Ruiterbond gebruikt, de D-proeven. Alle proeven staan op www.manegeruiterbond.nl.
   
  Opgave
  De inschrijving voor de dressuurwedstrijd van 21/22 maart is gesloten vanwege het bereiken van het maximaal aantal deelnemers. Je kunt altijd op de wachtlijst geplaatst worden. Geef je op in overleg met je instructeur of instructrice, voor meer informatie kun je ook bij hen terecht. Theorie kan altijd gedaan worden, opgave vooraf is hiervoor niet nodig. 
   
  Klasse
  Je mag naar een volgende klasse als je in D1 en D2 twee promotiepunten hebt gehaald en vanaf D3 tenminste drie promotiepunten. Vanaf D9 heb je vier promotiepunten per klasse nodig.
   
  Theorie
  Hieronder kun je de button Theorie aanklikken, daar staat alle informatie over het theoriegedeelte.
   
  TVM Dressuurbokaal
  Aan het einde van het wedstrijdseizoen worden alle punten bij elkaar opgeteld. Wie daarvan de hoogste score heeft mag zichzelf de manegekampioen noemen en krijgt de TVM dressuurbokaal uitgereikt. Dit is een grote wisselbeker die de manegekampioen mee naar huis mag tot dat het seizoen weer begint. Helaas kan dit in 2020 niet doorgaan ivm Corona...
   
  Startgeld
  Theorie         € 2,50
  D1 en D2      € 8 (alleen jeugd i.v.m. niet inrijden)
  Vanaf D3      €10
  Over het algemeen rijden de volwassenen op zaterdagavond en de jeugd op zondag.
 • Let op voordat je je opgeeft:

  Denk aan de theorie bij D2, D4, D6, D8 en D10! Je mag naar een volgende klasse als je in D1 en D2 twee promotiepunten hebt gehaald en vanaf D3 tenminste drie promotiepunten. Vanaf D9 heb je vier promotiepunten per klasse nodig.