• LET OP:

  Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geven wij gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De dressuurwedstrijd van 21/22 maart 2020 gaat niet door! Deze is verplaatst naar 13/14 juni 2020. De aanmeldingen worden dan overgenomen van deze wedstrijd.

   
  Proeven
  Er worden proeven van de Manege en Ruiterbond gebruikt, de D-proeven. Alle proeven staan op www.manegeruiterbond.nl.
   
  Opgave
  De inschrijving voor de dressuurwedstrijd van 21/22 maart is gesloten vanwege het bereiken van het maximaal aantal deelnemers. Je kunt altijd op de wachtlijst geplaatst worden. Geef je op in overleg met je instructeur of instructrice, voor meer informatie kun je ook bij hen terecht. Theorie kan altijd gedaan worden, opgave vooraf is hiervoor niet nodig. 
   
  Klasse
  Je mag naar een volgende klasse als je in D1 en D2 twee promotiepunten hebt gehaald en vanaf D3 tenminste drie promotiepunten. Vanaf D9 heb je vier promotiepunten per klasse nodig.
   
  Theorie
  Hieronder kun je de button Theorie aanklikken, daar staat alle informatie over het theoriegedeelte.
   
  TVM Dressuurbokaal
  Aan het einde van het wedstrijdseizoen worden alle punten bij elkaar opgeteld. Wie daarvan de hoogste score heeft mag zichzelf de manegekampioen noemen en krijgt de TVM dressuurbokaal uitgereikt. Dit is een grote wisselbeker die de manegekampioen mee naar huis mag tot dat het seizoen weer begint.
   
  Startgeld
  Theorie         € 2,50
  D1 en D2      € 8 (alleen jeugd i.v.m. niet inrijden)
  Vanaf D3      €10
  Over het algemeen rijden de volwassenen op zaterdagavond en de jeugd op zondag.
 • Let op voordat je je opgeeft:

  Denk aan de theorie bij D2, D4, D6, D8 en D10! Je mag naar een volgende klasse als je in D1 en D2 twee promotiepunten hebt gehaald en vanaf D3 tenminste drie promotiepunten. Vanaf D9 heb je vier promotiepunten per klasse nodig.