• In de herfstvakantie hoef je je niet te vervelen! We hebben een aantal activiteiten waar je aan mee kan doen als je bij ons op de manege lessen volgt. 

  Hieronder zie je de lijst met activiteiten. Onderaan de pagina kun je je aanmelden. De vakantie is ook en mooie gelegenheid om een privéles te boeken. Alleen of samen. 

  Zondag 20 oktober 2019 - Poetscursus. VOL! Minilessen, Ouder/kindlessen en privélessen hebben nog plek!

  Maandag 21 oktober 2019 - Spel en pony. VOL! Opgave niet meer mogelijk. 

  Dinsdag 22 oktober 2019 - Horsedate.

  Woensdag 23 oktober 2019 - Privéles en ouder-kindactie. VOL! Opgave niet meer mogelijk. 

  Donderdag 24 oktober 2019 - Horsedate. VOL! Opgave niet meer mogelijk. 

  Vrijdag 25 oktober 2019 - Privéles en ouder-kindactie. VOL! Opgave niet meer mogelijk. 

   

 • Poetscurcus

  Klik hier voor de link naar de poetscurcus.

 • Spel en pony (alle niveau's)

  Op deze ochtend gaan we allemaal leuke spelletjes met en zonder pony doen!
  Van 9.00 uur tot 12.00 uur.
  Kosten € 25,-
  Opgeven kan onderaan de pagina.
 • Horsedate vanaf niveau D4.

  Horsedate is een nieuwe activiteit die wij in de herfstvakantie willen introduceren. Een ochtend je lievelingspony rijden en verzorgen alsof het je eigen pony is. Je mag dan van 9:00 tot 12:00 uur komen om je pony te verzorgen, vlechten, knuffelen, wandelen en ook te rijden! Van 10:00 tot 11:00 uur kun je rijden, de rest van de tijd mag je zelf invullen. Er staat een leuk parcours in de kleine baan war je aan de hand met je pony door heen kan.
  Kosten € 30,-
  Opgeven kan onderaan de pagina.
 • Privéles (alle niveau's)

  Je kunt kiezen voor een privéles als voorbereiding op een groepsles. Bijvoorbeeld als je begint met paardrijden of lange tijd niet hebt gereden. In korte tijd leer je de basisbegrippen en krijg je meer vertrouwen. Daarna is het tijd om de groep in te gaan om ‘rij uren’ te maken.

  Voor mensen met rijervaring kan een privéles zeer verhelderend werken. Soms kan individuele aandacht ervoor zorgen dat een rijkunstig probleem getackeld wordt. Of wat dacht je van een privéles springen, de individuele aandacht kan ervoor zorgen dat je die ene hindernis nu wel durft te nemen. Of dat je springvaardigheden worden vergroot. Ook voor het verbeteren van houding en zit kan een privéles zeer goed werken. 

  Het is natuurlijk ook mogelijk om zomaar een privéles te nemen om gewoon heerlijk paard te rijden; alleen of misschien met twee of drie vrienden. Of wat dacht je van een buitenrit met een privéinstructeur, dit is mogelijk met zowel manege als eigen paarden.

  Voor ruiters en amazones die wedstrijden rijden, is het mogelijk om in een privéles proeven te oefenen. Daarnaast leert de ruiter waarop gelet moet worden tijdens het rijden van een proef. Op de wedstrijddag is de ruiter dan meer vertrouwd met de proef, de kans op succes is dan veel groter. Er wordt in de les veel geoefend maar het 'alleen rijden' is toch heel anders. Dit kan in een privéles geoefend worden. De lessen zijn standaard een half uur. Dit lijkt misschien kort maar een half uur intensieve begeleiding zal je hard doen werken!

  Deze ochtend zijn er privélessen te volgen tegen een actietarief, namelijk € 27,50 p.p.
  Opgeven kan onderaan de pagina.
 • Ouder - kindactie (alle niveau's)

  Heb je altijd al eens aan je zoon of dochter willen laten zien dat jij ook best kunt en durft te rijden? Of misschien heb je vroeger wel gereden en kriebelt het nu weer? Deze ochtend heb je de kans om samen met je zoon of dochter een half uur paard te rijden! 
  Maximale gewicht is 90 kg. Kosten zijn € 37,50 voor ouder en kind samen. 
  Opgeven kan onderaan de pagina.