• Op 24 februari zetten we een "spannend" crossparcours in de rijbaan! Een indoor oefencross met wat spannende extra's. De hindernissen zullen niet alleen natuurlijk zijn maar ook spannend gemaakt! Gekke attributen en opblaasfiguren zullen niet ontbreken. Er zal gebruik gemaakt worden van twee rijbanen. Bij goed weer een binnen- en een buitenbaan, bij slecht weer twee binnenbanen.

  Informatie voor manegeruiters
  Inschrijven is niet mee mogelijk, we zitten vol! Om mee te doen moet je een gevorderde ruiter zijn met een goede balans en een flinke dosis lef. Het rijden van een "cross" is niet zomaar wat. De paarden vinden de hindernissen enorm spannend omdat een hindernis normaal gesproken alleen een aantal balken betreft. Je moet ze dus kunnen overtuigen toch het parcours af te leggen. Overleg altijd even met je instructeur of het verstandig is je op te geven. De organisatie maakt samen met de instructeurs een selectie wie mee kan doen. Er kan gestart worden in groepjes van twee of alleen. Ook hierbij maakt de organisatie weer een selectie, je kan dus in een groepje geplaatst worden zodat je niet alleen hoeft te rijden. Er staat een parcourshulp in de bak die je eventueel kan begeleiden bij het nemen van de hindernissen. Er zal geen jury aanwezig zijn, het gaat alleen om de ervaring en het oefenen. Manegepaarden- en pony's kunnen alleen opgegeven worden voor 50/60 cm.
  Het startgeld voor een rondje is € 15,00 euro
   
  Informatie voor eigen paarden en pony's
  Je kunt kiezen tussen 50/60 cm en 70/80 cm hoogte. De hindernissen variëren dan in die hoogtes. Er kan gestart worden in groepjes van twee of alleen. Er staat een parcourshulp in de bak die je eventueel kan begeleiden bij het nemen van de hindernissen. Er zal geen jury aanwezig zijn, het gaat alleen om de ervaring en het oefenen.
  Één keer starten is € 10,00, twee keer is € 15,00
  Inschrijven kan niet meer, we zitten VOL!
   

   LET OP: BODYPROTECTOR VERPLICHT!