• Dauwtrappen, hoe leuk is het om dat met een pony of paard te gaan doen!

  Heel vroeg in de ochtend een lange rit maken in de mooie omgeving van Zwolle, dat doen we elk jaar met hemelvaart en op 2e pinksterdag. Bijna alle paarden en pony's gaan mee en vinden het ook heerlijk om eens verder de omgeving in de trekken. De rit bestaat hoofdzakelijk uit stapstukken en er zal op de plekken waar het kan gedraafd worden. (dit vanwege de nog natte ondergrond) 

  Het vertrek vanaf de manege staat gepland om 7:00 uur. Om 6:00 uur gaat iedereen zijn pony of paard poetsen en opzadelen zodat je er om 6:45 op zit. De rit duurt ongeveer 1,5/2 uur en als we terug zijn op de manege ontbijten we met iedereen die mee heeft gereden. Rond 10:00 uur zijn we klaar.

  Voor het meerijden in de rit is enige ervaring wel een vereiste, dit omdat de paarden en pony's vaak voorjaarsfris zijn!

  Kosten met een manegepony of -paard:   € 25,00

  Kosten met eigen paard                            €   7,50

   

  De opgave voor 2019 is gesloten vanwege het maximum aantal bereikte ruiters. Wil je op de reservelijst? Mail dan even.

 • Door de vele opgave is het verstandig minimaal 4 paarden en of pony's op te geven. Voor beide ritten opgeven kan maar als het maximum aantal deelnemer bereikt is zal je in één van de ritten worden ingedeeld.