• Regelmatig organiseert Ruitersportcentrum Zwolle leuke en leerzame cursussen. Hieronder zie je een lijst met de cursussen die er aangeboden worden. Onderaan de pagina kun je je opgeven. 

   

   

   

  Poetscursus

  De poetscursus is voor jong en oud. Iedereen die graag iets meer wil leren over de omgang en de verzorging van paarden en pony's kan zich inschrijven. Tijdens de cursus gaan we het hebben over het gedrag, de veiligheid en het goed poetsen van je pony of paard.

  Data: 28 april 2021

  Tijd: 10:30-12:00

  Prijs voor de cursus is € 7,50 per persoon (inclusief drankje).

   

  Opzadelcursus

  De opzadelcursus is voor ouders en kinderen .vanaf 10 jaar. In een beginstadium van het paardrijden hoef je, als dat nodig is, alleen het hoofdstel om te doen. Hoe verder je vordert met het paardrijden hoe meer je zelf kan doen qua opzadelen. Deze cursus is er voor diegene die het leuk vinden om zelf (of zijn of haar kind te helpen) op te zadelen als dat nodig is. Tijdens de cursus komt de veiligheid, het grdrag, het opzadelen en het hoofdstel aanbrengen aan bod.

  Data: 28 april

  Tijd: 12:30 - 14:00

  Prijs voor de cursus is € 7,50 per persoon (inclusief drankje).

   

  Help, mijn eerste wedstrijd!

  Deze cursus is ook voor jong en oud. Hoe gaat dat nu in zijn werk als je een wedstrijd wilt rijden? En wat moet ik daar allemaal voor doen? Alle onderdelen die bij een wedstrijd (en de voorbereidingen daarvan) komen kijken worden tijdens de cursus doorgenomen.

  Data; -

  Tijd: 12:30 - 14:00.

  Prijs voor de cursus is € 7,50 per persoon (inclusief drankje).

   

  Hieronder kun je je opgeven.